Op de beurs……


Workshop gitaar met Rik Priem  

Focus op alle stijlen met wat extra aandacht voor het hardere werk.
Tentoonstelling “Rock in Paint”

The Art of “Marielle De Bruyne”

Rock en Pop ontmoet Schilderkunst 

De vaardigheid voor het schilderen zat bij Marielle van kindsbeen in de genen. Een talent dat ze verder liet ontwikkelen tijdens haar studies aan de kunstacademie ‘GAVKA’ te Kortrijk. Als moeder en echtgenoot van twee fervente rockliefhebbers speelde ook muziek een grote rol in haar leven.

Onder de noemer ‘Rock and Roll met Verf’ brengt Marielle beide passies nu samen. Bekende en minder bekende artiesten uit de muziekwereld worden door haar op doek vereeuwigd. Haar werken combineert ze met acryl en olieverf om de levendigheid van de artiesten te accentueren en met  close-up gezichten als haar specialiteit.

Fans van de pop, rock en metal scene zullen op deze tentoonstelling kunnen genieten van de gedetailleerde en mooi afgewerkte werken waarvan hier een selectie wordt ten toon gesteld.

David Bowie – Lemmy (Motörhead) – James Hetfield (Metallica) – Robbie Williams – Toots Thielemans – Rolling Stones – Adele

Fototentoonstelling 'Live In Concert'

Tijdens de muziekbeurs in Bredene stelt concert fotograaf Franky Bruyneel zijn foto's van concerten en festivals uit binnen- en buitenland van het afgelopen jaar ten toon.
Met o.a. Rammstein, Deep Purple, Korn, Scorpions, Kiss, Iggy Pop, Alice Cooper, SoulSister, Status Quo, Arno, Frank Boeijen, The Kids, Ellen Foley, Raymond van het Groenewoud, 10CC .. .

Kiss (4) - kopie